Σάββατο, 1 Μαΐου 2010

"Θυσίες": Χωρίς πολιτική προοπτική και ενάντια στην κοινωνία.

Posted on 10:04 π.μ. by ΣΠΙΘΑΣ

Καταστροφικά τα οικονομικά μέτρα που επιβάλλονται από τις γνωστές αρπακτικές ομάδες οι οποίες χρησιμοποιούν τον μηχανισμό "στήριξης" ( κατ' ευφημισμόν o ορισμός ) της Ε.Ε και του Δ.Ν.Τ.

Ματώνουν την κοινωνία και καλούν τα αδύνατα κοινωνικά στρώματα να πληρώσουν τα σωρευμένα λάθη, όλων των μεταπολιτευτικών κυβερνήσεων, του πολιτειακού συστήματος και του δικομματικού πολιτικού στερεότυπου, που χαρακτηρίζεται από τον νεποτισμό και τις πελατειακές πρακτικές και αντιλήψεις.

Αποδεικνύουν την πλήρη χρεοκοπία του πολιτικού μας συστήματος, οι γνωστές άδικες και άνισες, οικονομικές λύσεις εκείνες οι οποίες προτείνονται από τους δήθεν " μεγάλους" οικονομολόγους. (έχουν εφαρμοσθεί σε ουκ ολίγες χώρες με πολύ άσχημα αποτελέσματα )

Μια αμήχανη(;) κυβέρνηση και μια αναξιόπιστη αξιωματική αντιπολίτευση, είναι εκείνοι που έχουν το μεγαλύτερο μερίδιο ευθύνης, αφού αυτοί καθόριζαν - και εξακολουθούν να καθορίζουν - τους όρους του πολιτικού σκηνικού.

Ήρθε η ώρα, μήπως, ώστε να
αναζητήσουμε και το μερίδιο που μας αναλογεί ; Τις δικές μας ευθύνες;

Ουδείς αμέτοχος, αφενός, αλλά οι σημερινές επιλογές της κυβέρνησης χαρακτηρίζεται από τη λογική και την μέθοδο του "αντιστρόφως ανάλογα", αφού επιβάλλονται μέτρα προς το συμφέρον του θύτη.

Δεν προκύπτουν ενδείξεις που να πείθουν περί του αντιθέτου, παρά μόνο εικασίες και ενέργειες που προδικάζουν νέα αδιέξοδα.

Σύγχρονα "πρωτομαγιάτικα" μηνύματα


ομόκεντρες διαδρομές
No Response to ""Θυσίες": Χωρίς πολιτική προοπτική και ενάντια στην κοινωνία."