Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2010

Φ. Κουβέλης:"Η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της την επίθεση κατά του ευρώ με μοχλό τους λεγόμενους “αξιόπιστους” οίκους αξιολόγησης"

Posted on 9:14 μ.μ. by ΣΠΙΘΑΣ

16/06/2010


Ο ενωτικές μαζικές κινητοποιήσεις εκφράζουν την αγωνία της κοινωνίας για το μέλλον που προδιαγράφει το “Μνημόνιο” και την προσδοκία για προοδευτική εναλλακτική πολιτική απέναντι στην κυβερνητική πολιτική.

Είναι απαράδεκτο η κυβέρνηση να διαπραγματεύεται και να συμφωνεί με την Κομισιόν και την τρόικα βαριά μέτρα για το ασφαλιστικό και να μην ενημερώνεται ο λαός. Αξιώνουμε τώρα πλήρη ενημέρωση από την κυβέρνηση.

Οι νέες κερδοσκοπικές επιθέσεις πλήττουν ακόμη περισσότερο την οικονομία μας και έχουν ευρύτερη στόχευση. Ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να προειδοποιήσει τους ευρωπαίους εταίρους ότι η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της την επίθεση κατά του ευρώ με μοχλό τους λεγόμενους “αξιόπιστους” οίκους αξιολόγησης, χωρίς την έμπρακτη στήριξη από τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς και ειδικά την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα. Η παντοδυναμία των κερδοσκοπικών οίκων πρέπει να πάρει τέλος.

5 Response to "Φ. Κουβέλης:"Η Ελλάδα δεν μπορεί να σηκώσει μόνη της την επίθεση κατά του ευρώ με μοχλό τους λεγόμενους “αξιόπιστους” οίκους αξιολόγησης""

.
gravatar
Ασκαρδαμυκτί Says....

Δελτίο Τύπου του Κουβέλη το 'κανες το μπλογκί σου!
Δεν βρίσκεις καμιά Βραζιλιάνα να ξεχαρμανιάσεις λέω γω...

.
gravatar
Σπίθας Says....

Νίκος Τσούκαλης:

"Επιβεβαιώθηκε απόλυτα ότι ο πολιτικός αμοραλισμός των δύο πόλων του δικομματισμού"

«Τέλειωσε τις εργασίες της και η 2η Επιτροπή για τη διερεύνηση του σκανδάλου της Μονής Βατοπεδίου και επιβεβαιώθηκε απόλυτα ότι ο πολιτικός αμοραλισμός των δύο πόλων του δικομματισμού ζει και βασιλεύει. Σε πείσμα και προς λοιδορία της δίκαιης οργής και αγανάκτησης των πολιτών για το πολιτικό σύστημα και τους πολιτικούς.

Μέσα από απίστευτους συμψηφισμούς...


‘Ουαί γραμματείς και φαρισαίοι υποκριταί»

..απευθύνουν οι πολίτες στους όψιμους αρχάγγελους της κάθαρσης και έχουν απόλυτο δίκιο».

14 Ιουνίου 2010
Ν. Τσούκαλης

.
gravatar
Σπίθας Says....

Προτιμώ τις ελληνίδες, Ασκαρ.
Μόλις με ειδοποίησαν ότι αποχωρούν από το χαρέμι του Πασοκ και έρχονται σε μας..!