Τετάρτη, 9 Μαρτίου 2011

Μηνύστε τη Moody’s

Posted on 11:10 μ.μ. by ΣΠΙΘΑΣ


"0 οίκος Moody"s έσπευσε, κατά την προσφιλή τακτική του παραμονές των Συνόδων Κορυφής, να υποβαθμίσει τρεις βαθμίδες την πιστοληπτική ικανότητα της ελληνικής οικονομίας και να την τοποθετήσει σε μη χρηματοδοτήσιμη θέση"...

...Η Ελλάδα δεν πρέπει τώρα να διστάσει, όπως στο πρόσφατο παρελθόν.Οφείλει να μηνύσει στα διεθνή δικαστήρια τους οίκους αξιολόγησης και να διεκδικήσει αποζημιώσεις δισ. ευρώ.

Να κολουθήσει το παράδειγμα των Ισπανών δικηγόρων, να θέσει επιτέλους θέμα για αυτούς τους πειρατές των αγορών, οι οποίοι ανεξέλεγκτοι επιτίθενται σε κυβερνήσεις και χώρες, αγνοώντας τις προσπάθειες των λαών, που ήδη υφίστανται οδυνηρές θυσίες, τις οποίες ουδόλως αναγνωρίζουν, ούτε καν αποδέχονται.

Η χώρα οφείλει στοιχειωδώς να αντισταθεί και να απαιτήσει ανάλογη στάση κι από άλλες ευρωπαϊκές χώρες και ιδιαιτέρως από τα ευρωπαϊκά όργανα"...

2 Response to "Μηνύστε τη Moody’s"

.
gravatar
ο δείμος του πολίτη Says....

Μα είναι λογικό να εξυπηρετεί συμφέροντα η εταιρεία. Εκφράζει τα τραπεζικά συμφέροντα και εκείνα των δανειστών που αναζητούν με κάθε τρόπο αύξηση των κερδών τους. Και επειδή από μία φτωχή χώρα δεν μπορούν να πάρουν περισσότερα, στοχεύουν σε μεσαίες δυνάμεις.

.
gravatar
ΣΠΙΘΑΣ Says....

Με απούσα την πολιτική, Δείμο, δυστυχώς.
Γιατί αυτά που συντελούνται γίνονται με μηχανισμούς οι οποίοι αποσαθρώνουν τις κοινωνίες και τους πολίτες.