Δευτέρα, 11 Απριλίου 2011

Ίδρυση Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχάλης Παπαγιαννάκης»

Posted on 9:10 μ.μ. by ΣΠΙΘΑΣ

- Στο συνέδριο της Δημοκρατικής Αριστεράς ο Φώτης Κουβέλης ενημέρωσε το Σώμα ότι ολοκληρώθηκαν οι διεργασίες για τη συγκρότηση Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού, με προορισμό να αποτελέσει ένα εργαστήριο σκέψης που θα συμβάλει στη διαρκή εμβάθυνση και ανανέωση των ιδεών της αριστεράς. Το Κέντρο φέρει το όνομα του αείμνηστου Μιχάλη Παπαγιαννάκη, ως ένδειξη ελάχιστης τιμής στο πρόσωπό του και τους αγώνες του, και, κυρίως, ως αναγνώριση του γεγονότος πως υπήρξε πρωτεργάτης μιας τέτοιας πρωτοβουλίας.


Η Επιστημονική Επιτροπή που ανέλαβε για τα επόμενα τρία χρόνια να προγραμματίσει και να οργανώσει τις εκδηλώσεις του Κέντρου αποτελείται από τους: Νίκο Αλιβιζάτο, Γεράσιμο Γεωργάτο, Γιώργο Γιαννουλόπουλο, Σταύρο Ζουμπουλάκη, Διονύση Καψάλη, Βάσω Κιντή, Δημήτρη Κυρτάτα, Αλέκο Λεβίδη, Σταύρο Λιβαδά, Λεωνίδα Λουλούδη, Αντώνη Μανιτάκη, Μάνο Ματσαγκάνη, Γιώργο Μήλια, Τάκη Παπαθεοδωρόπουλο, Γιάννη Παπαθεοδώρου, Στέφανο Πεσμαζόγλου, Μαρία Ρεπούση, Μιχάλη Τριανταφυλλίδη και Σόνια Τσιτήλου.

http://www.dimokratikiaristera.gr/


2 Response to "Ίδρυση Κέντρου Πολιτικού Προβληματισμού «Μιχάλης Παπαγιαννάκης»"

.
gravatar
ο δείμος του πολίτη Says....

Αυτή η πρόταση/ιδέα μου αρέσει πολύ. Δεν πρέπει το ίδρυμα να μείνει μόνο στα της αριστεράς, αλλά να απλωθεί σε όλο τον προοδευτικό χώρο της λαϊκής διανόησης. Εύχομαι να διατηρήσει εκείνη την πορεία που χάραξε -με την κομματική του αδιαλλαξία, δυστυχώς- το ΚΜΕ και να εκδημοκρατήσει αυτό το χώρο που τόσα κενά έχει σήμερα.

.
gravatar
ΣΠΙΘΑΣ Says....

Για να δούμε, Δείμο, αξίζει και με το παραπάνω αυτή η προσπάθεια.