Δευτέρα 17 Δεκεμβρίου 2012

ΙΜΡΕ ΚΕΡΤΕΣ: ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ

Posted on Δεκεμβρίου 17, 2012 by ΣΠΙΘΑΣ



" Αυτή είναι λοιπόν η πραγματικότητα, για την οποία - την πραγματικότητα δηλαδή- ο Κεσερού τον τελευταίο καιρό δεν τρέφει ιδιαίτερη εκτίμηση. Τον τελευταίο καιρό - στα τέλη της περασμένης χιλιετίας, ας πούμε, ακριβώς την άνοιξη του 1999, κάποιο ηλιόλουστο πρωινό- η πραγματικότητα έγινε για τον Κεσερού μια έννοια προβληματική, και κάτι ακόμη χειρότερο μάλιστα: μια κατάσταση προβληματική.   

Μια κατάσταση που - όπως ο Κεσερού κατά βάθος ένιωθε - απείχε από την πραγματικότητα περισσότερο απ' οτιδήποτε άλλο. Όποτε λοιπόν κατά κάποιον τρόπο αναγκαζόταν να χρησιμοποιήσει τη λέξη αυτή, συμπλήρωνε αμέσως : " η λεγόμενη πραγματικότητα"."...


...Είχε αρχίσει να σουρουπώνει. Στο δωμάτιο - 0 Κεσερού στο παράθυρο - είχε απλωθεί σκοτάδι. Μόνο το τρομαχτικό φως του υπολογιστή τρεμόφεγγε στη μισοσκότεινη γωνία. Φαίνεται είχε ξεχάσει να τον κλείσει.

Είχε ξεκινήσει να κάνει κάποια διαδικασία που τη διέκοψε ή στο μεταξύ την ξέχασε και τώρα το μηχάνημα επιμένοντας με τον δικό του τρόπο αναβόσβηνε τις μάταιες εντολές του στην πλάτη του Κεσερού:


Συνέχεια

Άκυρο